• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Voor wie van een strakke vormgeving houdt

De greeploze keuken is een keukenvariant die we steeds vaker tegenkomen. De strakke lijnen en de oppervlakken die niet worden onderbroken door handgrepen en knoppen worden door een groeiend aantal mensen gewaardeerd. ALL STYLE KEUKENS is specialist in de verkoop van keukens vanaf het middensegment. Bij onze service hoort ook de levering van deze keukens. Daarbij gaan we uit van een basisontwerp, dat we samen bij u thuis opzetten en vervolgens uitwerken tot een fraai en hoogwaardig eindresultaat. We komen graag bij u langs om de wensen voor uw keuken te bespreken. Dat doen we als keukenspecialist inmiddels 20 jaar en veel tevreden klanten hebben in die tijd mooie klantbeoordelingen over onze aanpak en werkwijze achtergelaten. Wij werken vanuit Arnhem en zijn klanten in een straal van ongeveer 20 kilometer om Arnhem van dienst met persoonlijke service en onafhankelijk advies. Mogen we u binnenkort ook begroeten om uw keukenwensen te bespreken?

Voor- en nadelen van een greeploze keuken

De voordelen van greeploze keukens zijn de unieke strakke uitstraling en de afwezigheid van handgrepen in het zicht. Oppervlakken zijn eenvoudig schoon te houden en de drukmechanismen zorgen voor soepel open- en dichtgaande kasten en lades. De nadelen van de keuken in greeploze variant worden veelal gezien in afdrukken van handen en vingers die snel zichtbaar zijn. Het extra schoonmaakwerk is voor relatief veel mensen de aanleiding om juist niet te kiezen voor greeploze keukens. Overigens is de mate van zichtbaarheid van vlekken mede afhankelijk van het gebruikte oppervlak voor de keuken.

De kwaliteit en service van ALL STYLE KEUKENS

Wij bieden u een compleet pakket aan full-servicediensten voor uw keuken. Wij onderscheiden ons door:

  • Keuken ontwerpen, in greeploze versies en versies met greep
  • Hoge kwaliteit materialen en merken
  • Persoonlijke benadering. Afspraak bij u thuis
  • Vakkundig personeel met praktische aanpak
  • Complete aanpak, inclusief leidingwerk, schilder- en stucwerk

 

greeploze keuken

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Kies voor de betere leverancier van uw greeploze keuken

Bent u ook op zoek naar een keukenleverancier die greeploze keukens van de beste kwaliteit op maat ontwerpt en de uitvoering compleet verzorgt? Neem dan voor meer informatie en het plannen van een afspraak contact op met ALL STYLE KEUKENS in Arnhem. U bereikt ons via telefoonnummer 06 – 29 51 27 67 en door het invullen van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de vragen te beantwoorden en uw wensen voor een greeploze keuken te bespreken.