Landelijke & Klassieke keukens

  • écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Sfeervolle landelijke en klassieke keukens

Wij bieden u een breed aanbod landelijke keukens die hun landelijke karakter krijgen door toepassing van paneeldeuren en nostalgische handgrepen. Een landelijke keuken kan tot in de kleinste details worden doorgevoerd. Een fraai tussengeplaatst breed fornuis of een robuuste grote schouw zijn stijlelementen die de sfeer van een landelijke keuken verstreken.

De klassieke keuken kenmerkt zich meer door rust, ingetogenheid en subtiele elegantie. Niet alleen de paneeldeuren maar ook de fijne details zoals de keukenkraan, de handgrepen, randafwerkingen en accessoires benadrukken het traditionele tijdloze en stijlvolle karakter. Keukens die zich overigens prima laten combineren met moderne materialen en actuele kleurstellingen.

Bent u geïnteresseerd in een landelijke of klassieke keuken van ALL STYLE KEUKENS? Neem dan contact op via het contactformulier om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken.

landelijke keukens

Landelijke & klassieke keukens
zijn leverbaar vanaf € 25.000

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Voorbeelden van landelijke & klassieke keukens