• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

keukenrenovatie

Uw keuken weer als nieuw? Dat kan! Renoveer hem dan!

ALL STYLE KEUKENS heeft een speciaal renovatie-team. Vakmensen die zijn gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van bestaande keukens, het leveren en plaatsen van nieuwe inbouwapparatuur en aanrechtbladen.

Soms moet en soms wil u gewoon wat anders. Dat geldt zeker ook voor een keuken. U bent er tenslotte elke dag.

U kunt natuurlijk een nieuwe keuken kopen, maar uw huidige keuken kan mogelijk ook volledig of gedeeltelijk worden gerenoveerd. Daarvoor wordt eerst de technische staat van uw huidige keuken onder de loep genomen.
Het aanpassen van uw oude keuken aan de wensen van vandaag met o.a. mooie nieuwe functionele inbouwapparatuur maakt koken tot een geheel nieuwe beleving. Een Combi-stoom-oven, een Quooker kokend waterkraan, handige laden i.p.v. deurtjes met legplanken, prettige werk- en sfeerverlichting of een brede inductie kookplaat, wij brengen koken ook voor u graag naar een hoger niveau.

De aanleiding voor een volledige of gedeeltelijke keukenrenovatie kan heel uiteenlopend zijn. U wilt mogelijk gewoon graag iets nieuws, iets moois, moderner, stijlvoller, zuiniger, luxer, comfortabeler of veiliger.

Maar misschien wilt u gewoon niet in de rommel zitten van al het hak en breekwerk. Kortom, er zijn redenen genoeg om uw bestaande keuken aan te passen aan uw wensen.

Wanneer wij uw huidige keuken hebben gezien en met u hebben besproken wat u wilt en hoe het kan worden uitgevoerd, kunnen we u duidelijk en helder aangeven wat precies de kosten zullen zijn voor uw keukenrenovatie.
Uw oude keuken weer helemaal de nieuwe? U zegt het maar. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch via 06 – 29 51 27 67.

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen