• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Heeft u een vraag over het kiezen, kopen of plaatsen van uw keuken? Op deze pagina beantwoorden we veel gestelde vragen. Klik op een vraag en het antwoord zal uitklappen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Neem dan even contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina of bel 06 – 29512767.

Hiermee bedoelen wij, dat wij de keukens in breedte hoogte en diepte kunnen aanpassen, wij keukens in vrijwel alle kleuren en materialen kunnen leveren en wij op deze manier de mooiste en meest functionele keuken voor u kunnen ontwerpen veelal zonder passtukken.

De fabrikanten waar wij mee werken gebruiken stuk voor stuk duurzame materialen voor het meubelwerk, het hang- en sluitwerk, het lakwerk en het plaatmateriaal.

Dat wij op uw verzoek alles kunnen verzorgen. Van het afplakken/beschermen van uw vloer, het verwijderen van de oude keuken, het aanpassen van het leidingwerk binnen de keukenruimte, het aanleggen van elektra / extra groepen, het aanpassen of in zijn geheel vernieuwen van de meterkast, het vlak en glad stukadoren van de wanden, het compleet kookklaar plaatsen en aansluiten van de keuken, het aanbrengen van rugwandmateriaal of tegelwerk, het afvoeren van alle rest- en verpakkingsmateriaal en het sausen van de keukenwanden en/of het plafond. Ook CV-werk, of het maken van een verlaagd plafond met verlichting, tot het plaatsen en/of verwijderen van niet dragende muurdelen enz.

Dat u één aanspreekpunt heeft voor het gehele traject en niet zelf afspraken hoeft te maken over wie wanneer wat doet.

Wanneer het een complete renovatie betreft dan doen we dat. Vaak worden dan meerdere apparaten vervangen, het aanrechtblad en/of de achterwand / tegeltjes vervangen en in veel gevallen ook de keuken frontjes.

Nee dat doen wij niet meer, de ervaring heeft ons geleerd dat dit vaak geen duurzame oplossing is tov de investering.

Ja dat kan gewoon en daar bespaart u vanzelfsprekend de kosten mee die voor de montage van een keuken berekend worden.
Ongeveer 10% van alle kopers monteert de keuken in eigen beheer en dit heeft geen consequenties voor de garantie.
Wanneer u de keukenmontage zelf verzorgd dan komen wij na afronding de keuken bij u controleren en opleveren.
Keukenmontage vraagt uiteraard wel om specifieke kennis, ervaring, vakmanschap en het juiste gereedschap.

Voor de apparatenmerken die wij leveren kunt u op de website van de betreffende fabrikant terecht voor vervangende onderdelen, het maken van een servicemelding of het opzoeken van een handleiding.

Op de keukenmeubelen wordt 5 jaar fabrieksgarantie gegeven. Wanneer er uitzonderingen zijn staan deze specifiek vermeld in de verkoopbevestiging. In sommige uitvoeringen wordt bijvoorbeeld levenslange garantie gegeven op het hang- en sluitwerk. Wanneer dit van toepassing is staat dat ook duidelijk omschreven.

Nee, dat leveren wij niet, maar we kunnen u wel adviseren. Hierin is online zoveel keuze dat wij hierin niet kunnen faciliteren.

Ja, onze keukenmonteurs verzorgen ook de service en het onderhoud.

Het maken van een offerte voor een nieuwe keuken is maatwerk. Verschillende factoren spelen hierbij een rol: persoonlijke wensen, afmetingen van de ruimte, het beschikbare budget en uw manier van het gebruik van de keuken. Geen enkele keuken is hetzelfde! Vandaar dat we u geen offerte via internet kunnen aanbieden. Maak een afspraak en wij bespreken graag uw wensen voor een offerte op maat.

Door ons grote assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos. Dit zorgt er niet alleen voor dat we altijd een passende oplossing kunnen vinden voor uw nieuwe keuken, maar betekent ook dat we vaak uit verschillende alternatieven kunnen kiezen. Ieder alternatief kent een eigen prijsstelling. Op die manier stellen we uw nieuwe keuken samen, en proberen we dat af te stemmen op uw budget.

Dat kan bij ons niet omdat wij vanuit de werkelijk inkoop een calculatie maken met een bepaalde winstopslag. Daarvoor kunnen wij de kwaliteit leveren van onze producten en onze diensten.

Dat kán wel, maar ALL STYLE KEUKENS heeft i.v.m. kwaliteit en service wel een sterke voorkeur voor de merken: Siemens, Bosch, Atag, Miele, Liebherr, Bora, Novy en Quooker.

Wanneer wij de montage van uw keuken verzorgen leveren wij alleen in een straal van ca. 10 km rondom Arnhem en Nijmegen.
Indien u de montage zelf of in eigen beheer verzorgt kunnen wij wel overal in Nederland leveren.

Wanneer u in eigen beheer de voorbereidende werkzaamheden verzorgt, ontvangt u sowieso de installatietekeningen van ons.

Ja dat doen we altijd indien dit tijdig mogelijk is. Van belang is dan dat de ruimte in afgewerkte staat is of naar welke maten er toegewerkt moet worden.

Dit varieert heel sterk, tussen de 8 en de 12 weken; maar uitzonderingen bevestigen de regel. Keuze afhankelijk kan het ook 5 á 6 weken zijn en incidenteel ook langer dan 12 weken.

Dat gebeurd periodiek en is niet te voorkomen. In dat geval dient er een andere keuze gemaakt te worden uit de dan wel leverbare collectie tegen de dan actuele meer of minderprijs.

In dat geval gaan we samen kijken naar een goed alternatief wat wel leverbaar is.