Partners - All Style Keukens

Partners

CULINOVA – keukens uit eigen werkplaats

Een keuken kunt u zien als een maatpak. Mooi, comfortabel en van excellente kwaliteit. Niets is aan het toeval overgelaten en de individuele samenstelling kenmerkt de unieke uitstraling.

ALL STYLE KEUKENS is als échte maatwerkspecialist hierin graag uw partner. Met zorg en aandacht ontwerpen wij wat bij u past en waarbij vorm en functie steeds centraal staan. We vertellen u graag alles over ons CULINOVA keukenprogramma.

www.tristarkeukens.nl

TRISTAR keukens is dé nederlandse keukenfabrikant die écht maatwerk levert. Maatwerk met een grote M. Het stelt ons in staat om niet alleen het mooiste, maar ook het meest functionele keukenontwerp voor u te maken, tot op de millimeter. De creativiteit van de ontwerper wordt altijd beloond met een exclusief en bijzondere eindresultaat wat maar weinig fabrikanten evenaren.

https://www.kuhlmannkueche.de/nl/index.php

Individueel design bied volop ruimte voor creativiteit en vormgeving die tot in detail naar smaak kan worden ingevuld met Kuhlmann. Deze duitse keukenfabrikant bied een betaalbaar maatwerkprogramma met een zeer royaal programma-aanbod.  Hoogglans uitgevoerde keukens of in mat, of extra mat.  Strak modern, greeploos, industrieel of landelijk, met Kuhlmann hebben we alle ontwerpvrijheid voor een optimaal keukenontwerp.

http://www.schroeder-kuechen.de/nl.html

Eenvoud en kwaliteit kenmerken Schröder keukens. De collectie is inspirerend, de keuze royaal en de mogelijkheden bijna eindeloos. Met oog voor functionele details bied Schröder een bijna onnavolgbaar keukenprogramma met unieke kleur- en materiaal combinatiemogelijkheden. Van strakke moderne tot sfeervol landelijke keukens, Schröder bied ons de mogelijkheid om een écht individuele invulling te geven aan de keukenwensen van onze klanten.

www.bosch-home.nl

De naam Bosch zegt al veel.  Bosch bewijst zich al vele jaren als een fabrikant van keuken inbouwapparatuur die niet alleen vormgeving en gebruiksvriendelijkheid als kenmerkt heeft, maar bovenal kwaliteit.  Van functioneel-eenvoudig tot luxe-premium apparatuur. Bosch heeft ze en met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

https://eurocave.nl/

EuroCave richt zich al ruim 40 jaar op alles wat met het bewaren, serveren en presenteren van wijn te maken heeft. Samen wordt gekeken naar de wensen die de wijnliefhebber heeft voor de perfecte opslag van zijn wijnen en wordt de ideale oplossing gevonden in de vorm van een wijnkast, wijnoplegsysteem of wijnkelder koeling.

www.siemens-home.bsh-group.com

Als trendzetter bied ook Siemens een complete collectie voortreffelijke apparaten aan. Vormgeving doet niet onder voor de kwaliteit waarbij gemak en comfort bij Siemens veel invalshoeken kent. Van hobby-kok tot top-chef,  Siemens vult met de verschillende series apparaten vrijwel iedere individuele keukenwens op maat in.

www.atag.nl

Als Nederlandse fabrikant draait het bij ATAG om kookplezier. De ene dag bereidt u een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie je gasten iets bijzonders voor te schotelen. Deze hoogwaardige kookapparatuur van nederlands fabricaat maken Atag een premium merk met oog voor detail en kwaliteit.

www.quooker.nl

Zonder een échte Quooker is je keuken niet compleet.

De Quooker. De kraan die direct kokend water levert.
Kraan op het aanrecht en het reservoir in het kastje eronder.
Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

www.wavedesign.nl

FASION FOR KITCHEN by WAVE DESIGN

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit u aanspreekt, dan heten wij u van harte welkom bij Wave en laten wij u kennis maken met een belangrijk multifunctioneel meubelstuk, de afzuigkap.

https://www.denardi.nl/fornuizen/falcon

Fornuizen van wereldklasse zijn de trots van iedere thuis-kok.

Voor elke stijl keuken heeft FALCON wel een passend fornuis. Van landelijk tot modern en van klassiek tot strak. Een keuze voor kwaliteit die een keukenleven mee gaat is een bewuste keuze en met Falcon brengt u koken naar een nieuw niveau.

www.falmec.nl

Falmec Italiaans topkwaliteit afzuigkap-systemen

Met Falmec krijgen keukens er een nieuwe, vooruitstrevende dimensie bij. Dit Italiaans bedrijf behoort tot de absolute wereldtop op het vlak van kwaliteit, innovatie, design en duurzame ontwikkeling. Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan afzuigkappen, gedreven door exclusieve technologieën en met materialen van topkwaliteit.

www.miele.nl

Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Dat betekent ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

www.liebherr-koelen.nl

Liebherr kennen we als koelspecialist met een buitengewoon royaal programma koel- en vriesapparatuur. De kwaliteit in is gewaarborgd en de keuze uitgebreid zodat aan ieders individuele behoefte perfect invulling kan worden gegeven. Liebherr laat je als premium topmerk niet in de kou staan. Ze bieden je een kwaliteit product aan om het warm van te krijgen.

www.novynederland.nl

Novy (vroeger Itho) heeft het mooiste en het beste afzuigkap programma in de markt en heeft dit nu ook gecombineerd met een mooie serie inductiekookplaten. Ontwikkelingen en innovatie bieden een veelvoud aan afzuigmogelijkheden die zowel met afvoer naar buiten als met recirculatie iedere consument de beste keuze bied. De bijzondere en fraaie design collectie afzuigkappen is uniek te noemen en brengen de lucht in uw keuken in topconditie.

www.plasmamade.nl

Dit is dé revolutie in keukenland en gaat de nieuwe norm worden. Een Nederlandse vinding die met heel veel succes inmiddels in geheel Europa wordt toegepast. Alle kookgeur en vieze luchten in de keuken en woonkamer worden voor 100 procent afgebroken. Het apparaat maakt en blaast pure, schone lucht de kamer weer in en dat op een vermogen van slechts 15 watt. Een PlasmaMade gaat een keukenleven mee. Wij vertellen u er graag alles over.

Klik hier voor de video van het Plasmamade luchtreinigingssysteem

www.sessinkwonen.nl

SESSINK WONEN bied u een eigentijdse collectie tafels, kasten en meubelen op maat. Op ambachtelijk wijze worden de individuele wensen van de klant ingevuld en krijgen deze vorm.  SESSINK WONEN denkt graag met u mee bij de realisatie van uw wensen.

KUNST VOOR THUIS

Kunst is een van de meest inspirerende fenomenen op aarde en het is van alle tijden.  Kunst maakt ons gelukkig, doet ons verwonderen en kan ons even stil laten staan bij het leven. Met kunst aan de muur creëer je jou persoonlijke inspiratiebron. Schilderijen worden ook in opdracht voor u gemaakt.