• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z
Culi-Size keukens

CULI-SIZE – keukens uit een ambachtelijke werkplaats

Een keuken kunt u zien als een maatpak. Mooi, comfortabel en van excellente kwaliteit. Niets is aan het toeval overgelaten en de individuele samenstelling kenmerkt de unieke uitstraling.

ALL STYLE KEUKENS is als échte maatwerkspecialist hierin graag uw partner. Met zorg en aandacht ontwerpen wij wat bij u past en waarbij vorm en functie steeds centraal staan. We vertellen u graag alles over ons CULI-SIZE keukenprogramma.

www.tristarkeukens.nl

TRISTAR keukens is dé nederlandse keukenfabrikant die écht maatwerk levert. Maatwerk met een grote M. Het stelt ons in staat om niet alleen het mooiste, maar ook het meest functionele keukenontwerp voor u te maken, tot op de millimeter. De creativiteit van de ontwerper wordt altijd beloond met een exclusief en bijzondere eindresultaat wat maar weinig fabrikanten evenaren.

kuhlmann

www.kuhlmannkueche.de/?lang=nl

Eenvoud en kwaliteit kenmerken Kuhlmann keukens. De collectie is inspirerend, de keuze royaal en de mogelijkheden bijna eindeloos. Met oog voor functionele details bied Kuhlmann een bijna onnavolgbaar keukenprogramma met unieke kleur- en materiaal combinatiemogelijkheden. Van strakke moderne tot sfeervol landelijke keukens, Kuhlmann bied ons de mogelijkheid om een écht individuele invulling te geven aan de keukenwensen van onze klanten.

www.bosch-home.nl

De naam Bosch zegt al veel.  Bosch bewijst zich al vele jaren als een fabrikant van keuken inbouwapparatuur die niet alleen vormgeving en gebruiksvriendelijkheid als kenmerkt heeft, maar bovenal kwaliteit.  Van functioneel-eenvoudig tot luxe-premium apparatuur. Bosch heeft ze en met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

www.siemens-home.bsh-group.com

Als trendzetter bied ook Siemens een complete collectie voortreffelijke apparaten aan. Vormgeving doet niet onder voor de kwaliteit waarbij gemak en comfort bij Siemens veel invalshoeken kent. Van hobby-kok tot top-chef,  Siemens vult met de verschillende series apparaten vrijwel iedere individuele keukenwens op maat in.

www.atag.nl

Als Nederlandse fabrikant draait het bij ATAG om kookplezier. De ene dag bereidt u een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie je gasten iets bijzonders voor te schotelen. Deze hoogwaardige kookapparatuur van nederlands fabricaat maken Atag een premium merk met oog voor detail en kwaliteit.

https://www.bora.com/nl/nl/

BORA dé inductiekookplaat met afzuigsysteem

Of u nu kiest voor een BORA-Basic een BORA-Pure een BORA-Classic of Professional, het zijn stuk voor stuk sterke duo’s. Een onovertroffen design en techniek met een maximaal effectieve kookplaatafzuiging. Zeer geluidsarm en van onbetwiste hoge kwaliteit. Met een breed programma kookplaten en verschillende afzuigsystemen voor luchtafvoer of recirculatie maak u met BORA altijd een goede keuze. Daarom BORA.

www.novynederland.nl

Novy (vroeger Itho) heeft het mooiste en het beste afzuigkap programma in de markt en heeft dit nu ook gecombineerd met een mooie serie inductiekookplaten. Ontwikkelingen en innovatie bieden een veelvoud aan afzuigmogelijkheden die zowel met afvoer naar buiten als met recirculatie iedere consument de beste keuze bied. De bijzondere en fraaie design collectie afzuigkappen is uniek te noemen en brengen de lucht in uw keuken in topconditie.

www.falmec.nl

Falmec Italiaans topkwaliteit afzuigkap-systemen

Met Falmec krijgen keukens er een nieuwe, vooruitstrevende dimensie bij. Dit Italiaans bedrijf behoort tot de absolute wereldtop op het vlak van kwaliteit, innovatie, design en duurzame ontwikkeling. Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan afzuigkappen, gedreven door exclusieve technologieën en met materialen van topkwaliteit.

www.miele.nl

Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Dat betekent ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

https://www.avintage-wijnkoelkasten.nl/

AVINTAGE wijnklimaatkasten

Tot in de perfectie beheerst AVINTAGE al bijna 50 jaar de kunst van het bewaren van wijn op de juiste temperatuur en onder de beste omstandigheden voor het verder rijpen van bewaarwijn. Met een wijnkast van AVINTAGE belooft dat een ultieme smaakbeleving. AVINTAGE is dé specialist van wijnkasten in Europa!  Voor alle wijnliefhebbers, wijnprofessionals en wijnkenners heeft AVINTAGE een reeks wijnkasten ontwikkeld die uw wijn altijd het best tot zijn recht laat komen.

www.quooker.nl

Zonder een échte Quooker is je keuken niet compleet.

De Quooker. De kraan die direct kokend water levert.
Kraan op het aanrecht en het reservoir in het kastje eronder.
Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

www.liebherr-koelen.nl

Liebherr kennen we als koelspecialist met een buitengewoon royaal programma koel- en vriesapparatuur. De kwaliteit in is gewaarborgd en de keuze uitgebreid zodat aan ieders individuele behoefte perfect invulling kan worden gegeven. Liebherr laat je als premium topmerk niet in de kou staan. Ze bieden je een kwaliteit product aan om het warm van te krijgen.

We dress your home

Een huis moet vooral een warm thuis zijn, een plek waar de sfeer volledig bij je past en waar tijd en aandacht voor elkaar vanzelfsprekend zijn.

Boerma i&p kan je hierbij als geen ander inspireren. We luisteren naar je en stellen de juiste vragen, zodat jij de beste keuzes maakt voor jouw interieur. Daarna gaan we voor je aan de slag, hoe eenvoudig of complex jouw woondromen ook zijn. Je kunt bij ons terecht voor de complete restyling van je woning, maar ook voor enkele aanpassingen.

Onze woonadviseurs kennen de laatste woontrends en geven verrassende tips. We werken met de beste merken in de woningtextiel. Heb jij je keuzes gemaakt, dan worden alle materialen vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd. Met de inspiratie van Boerma i&p voel jij je binnenkort helemaal thuis. ‘We dress your home’.

www.sessinkwonen.nl

SESSINK WONEN bied u een eigentijdse collectie tafels, kasten en meubelen op maat. Op ambachtelijk wijze worden de individuele wensen van de klant ingevuld en krijgen deze vorm.  SESSINK WONEN denkt graag met u mee bij de realisatie van uw wensen.

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen