• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Luxe maatwerk keuken in Heteren

Bent u in Heteren op zoek naar een specialist in exclusieve maatwerk keukens? Benader dan de specialisten van ALL STYLE KEUKENS. Bij ons full service keukenbedrijf bent u aan het juiste adres voor high end design keukens. Wilt u ons uw nieuwe moderne keuken laten ontwerpen? Dan zijn wij uw partner vanaf de eerste schets tot en met de volledige keukenrenovatie. Wij houden uw wensen hierbij voortdurend centraal. Bent u benieuwd naar onze visie en meer dan 30 jaar ervaring? Kies voor een exclusieve keuken op maat in Heteren!

Keuken laten ontwerpen voor u in Heteren

Wij bieden onze diensten alleen op afspraak aan. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat al onze exclusieve maatwerk keukens uniek zijn. Wij beschikken niet over een showroom met daarin dertien-in-een-dozijn keukens. Wilt u ons in Heteren een design keuken laten ontwerpen? Maak dan een afspraak met ons. Voor het realiseren van deze luxe en high end keukens, zijn we samenwerkingen aangegaan met innovatieve keukenfabrikanten. Zij hebben, net als wij, individueel design zeer hoog in het vaandel staan. Hierdoor beschikt u straks over een unieke, vakkundig gebouwde, praktische en duurzame moderne design keuken op maat!

Ontdek wat onze aanpak zo bijzonder maakt

Wij zijn niet alleen uw partner voor het ontwerpen van uw nieuwe design keuken, maar volbrengen ook graag de complete keukenrenovatie. Zo houdt u overzicht over het gehele traject en communiceert u maar met één contactpersoon. Ons uw exclusieve maatwerk keuken laten ontwerpen, begint uiteraard met het bespreken van uw wensen in Heteren. Deze zetten wij om tot een uniek 3D ontwerp. Vervolgens slopen wij uiterst zorgvuldig uw oude keuken. Daarna verleggen we eventueel het leidingwerk. We eindigen de keukenrenovatie door uw nieuwe, moderne keuken zeer vakkundig te monteren. Bent u benieuwd naar ons portfolio van gerealiseerde luxe, high end keukens? Benader ons voor een afspraak!

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Keukenrenovatie Heteren

We hebben een speciaal renovatie-team gespecialiseerd in het aanpassen en renoveren van bestaande keukens.
Wanneer uw huidige keuken technisch nog in orde is maar u wilt graag wat moderners, luxers of gewoon iets nieuws, dan is keukenrenovatie een goede oplossing.

We verzorgen keukenrenovaties van A tot Z, denk hierbij o.a. aan:

  • Nieuwe fronten voor uw keuken
  • Nieuwe grepen of knoppen
  • Vervangen van aanrechtbladen
  • Monteren van nieuwe inbouwapparaten
  • Uitbreidingen en/of aanpassingen

Keuken laten renoveren in Heteren? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch via 06 – 29 51 27 67.

Exclusieve design keuken in Heteren

Nodig ons bij u uit in Heteren, als u zeer gecharmeerd bent van high end keukens op maat. Als u wenst te beschikken over een luxe maatwerk keuken, dan is ons uw nieuwe keuken laten ontwerpen een zeer verstandig besluit. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-29512767 of stuur een e-mail naar info@allstylekeukens.nl. Kies ook voor individueel maatwerk en kwalitatief hoogstaand resultaat in Heteren!