• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Kwaliteit is ons kernbegrip

Een houten keuken van ALL STYLE KEUKENS in Arnhem is van uitstekende kwaliteit. Wij zijn een full-service keukenbedrijf en leveren goed en vakkundig advies, bieden een uitstekende service en werken met een breed assortiment in (houten) keukens. Voor het eindresultaat maken wij gebruik van vakkundige monteurs die stuk voor stuk hun sporen in de keuken hebben verdiend. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit, die alle onderdelen van het proces om te komen tot de realisatie van uw keuken, moeten hebben. Niet voor niets is meer dan driekwart van onze nieuwe klanten afkomstig van referenties van mensen die eerder bij ons zaken deden voor een keukenrenovatie of de aanschaf van volledig nieuwe keukens. Wij leveren keukens en keukenrenovatie vanaf het middensegment en dat vraagt van ons een voortdurende inzet om iedere keer weer het beste te leveren. Wij werken op een faire manier, houden niet van bijkomende kosten en doen wat we beloven. Wilt u weten hoe we bij u de keukenvraag aan zouden pakken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Houten keuken in verschillende variaties

Iedere houten keuken heeft een eigen stijl en uitstraling. Kies op basis van ons advies de houten variant die het beste bij u past. Houten delen kunnen altijd worden bewerkt tot een kleur of structuur die past bij uw wensen. De onderdelen kunnen worden gekozen uit diverse houtsoorten. We leggen u graag nader persoonlijk uit op welke manier uw voorkeuren voor houten delen bij uw keukenkasten, keukenblad of accessoires kunnen worden toegepast.

houten keuken

ALL STYLE KEUKENS biedt u ruime mogelijkheden met de keuken

Wij zijn geen standaard keukenverkoper. Wij begeleiden het proces van begin tot eind en voldoen aan iedere vraag die u voor het ontwerp en de realisatie van uw keuken heeft. Als voorbeelden noemen wij:

  • Slopen en afvoeren van uw oude keuken
  • Leidingwerk aanpassen of compleet nieuw aanleggen
  • Meterkast aanpassen
  • Stukadoor- en schilderwerk
  • Apparatuur op maat inpassen en aansluiten

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Uw houten keuken laten ontwerpen en uitvoeren door ALL STYLE KEUKENS?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden in houten materialen, nieuwe en gerenoveerde keukens of wilt u gewoon een vraag stellen over uw plannen met de keuken? Neem dan contact op met ALL STYLE KEUKENS in Arnhem via telefoonnummer 06 – 29 51 27 67. Wij zijn uw specialist voor een houten keuken in de regio Arnhem.