• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Uw keukenspecialist in Arnhem

Het keuken ontwerp is een specialisme van ALL STYLE KEUKENS in Arnhem. Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat u van dienst is met keukens vanaf het middensegment. Voor iedere klant leveren wij maatwerk als het gaat om het ontwerp van uw keuken. Daarvoor komen we bij u thuis langs om de wensen, de mogelijkheden en het budget te bespreken. Dat leidt tot een basis keukenplan. Dat plan voor de keuken gaan we vervolgens samen verfijnen. Zo gaan we in de toonzaal bekijken hoe de stijl van de keuken gaat worden en welke materialen zullen worden gebruikt. We hebben dan al in kaart op welke manier eventueel het leidingwerk en het ontwerp voor eventueel stucwerk en schilderwerk eruit moet komen te zien. Wij zijn een keukenspecialist en dat maken we waar met hoge kwaliteit op ieder onderdeel van het proces. Voor betrouwbaarheid en optimale service bent u bij ALL STYLE KEUKENS in Arnhem aan het juiste adres.

Een keuken ontwerp met integer vervolg

Voordat we aan de slag gaan met uw ontwerp, is het goed om te weten dat we staan voor transparantie en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Bij ons zult u geen gratis producten of montage zonder kosten tegenkomen. Wij willen onze klanten geen sprookjes vertellen. Wij werken op de prettigste manier door duidelijke voorlichting en eerlijke prijzen.

keukenvoorbeeld1

De selectie van uw keukenleverancier. Waar kunt u op letten?

We doen u graag een aantal aanbevelingen aan de hand voor de selectie van uw favoriete keukenleverancier:

  • Bepaal of uw keukenleverancier uw vertrouwen waard is
  • Lees de beoordelingen over bedrijven van andere klanten
  • Vraag referenties om eerder werk te kunnen bekijken
  • Zorg voor een overzichtelijke offerte met duidelijke prijzen
  • Let op de objectiviteit bij de advisering

Over dit laatste kunnen we nog stellen dat het bij onze collega’s voor kan komen dat u een advies krijgt dat op een keuken op voorraad is gebaseerd. Dat kan natuurlijk helemaal in uw straatje zijn, maar weet u dan ook zeker dat dit de best passende optie in uw situatie is?

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Voor een keuken ontwerp volledig op maat gaat u naar ALL STYLE KEUKENS

ALL STYLE KEUKENS in Arnhem zorgt voor het ontwerp van uw keuken volgens nauwkeurige specificaties. Hiervoor volgen we volledig uw wensen om te komen tot een perfect eindresultaat van uw ontwerp. U bereikt ons voor meer informatie en het plannen van een afspraak op telefoonnummer 06 – 29 51 27 67. We zien u graag binnenkort voor een keuken ontwerp.