Keuken ontwerpen

keuken ontwerpen

Laat uw idee maar los

De keuken ontwerpen is een onderwerp dat bij veel mensen door het hoofd speelt. De ontwerpen komen dan soms ook verder en vertalen zich in een ruwe schets van hoe de droomkeuken eruit moet komen te zien. ALL STYLE KEUKENS is specialist in het realiseren van uw droomkeuken. Wij helpen u met het uitwerken van de plannen die u in uw hoofd heeft of al eens in ruwe vorm op papier heeft gezet. Dat doen we met een klein team, nu alweer zo’n 20 jaar. Vanuit Arnhem zijn we klanten in de ruime regio van dienst met het ontwerpen van keukens die volledig aan de wensen voldoen en waarbij we uitsluitend gebruik maken van de beste materialen, merken en natuurlijk de vakmensen die het allemaal realiseerbaar zullen maken. Zullen we binnenkort ook eens praten over uw ideeën en wensen, zodat u uw ideeën over de keuken los kunt laten op ons vakmanschap?

De keuken ontwerpen is gedaan. Hoe gaan we verder?

Om het keukenontwerp te realiseren gaan we naar een showroom. ALL STYLE KEUKENS werkt volkomen onafhankelijk van leveranciers en merken en is daarmee in staat om ook over de keuze voor merken, materialen en apparatuur de beste adviezen over uw keuken te geven. Zo komen we samen tot een keukenplan dat al wat meer gestalte heeft gekregen. We maken de afspraken over prijzen en levertijden, waarbij we volkomen transparant te werk gaan. We houden namelijk niet van goedkope trucs, waardoor u uiteindelijk flink duurder uit bent dan waar u eerder op berekend had. Levertijden worden nauwkeurig bepaald en mocht er onverhoopt toch iets anders lopen dan verwacht, dan informeren we u daar tijdig over. Wilt u de ontwerpen tussentijds herzien of aanpassen? Geen probleem, wij zijn flexibel in onze aanpak en denken met u mee om te zorgen dat de ontwerpen voor de keuken op een optimale manier tot een perfect eindresultaat komen.

De extra’s zorgen voor een compleet aanbod

Wij leveren een compleet aanbod voor uw keuken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Leidingen leggen
  • Keukenrenovatie met afvoer van afvoer en restmaterialen
  • Stucwerk
  • Elektriciteit
  • Van ontwerpen naar een kookklare oplevering

Neem contact op voor een ontwerp voor uw keuken

Ontwerpen van een keuken met ons bespreken en daarvoor een afspraak maken? Bel ons dan op 026-4427757. Wij zorgen voor een optimaal eindresultaat van de keuken ontwerpen.