• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

keuken ontwerpen

Heeft u keukenplannen? Laat ons uw keuken ontwerpen

Plannen voor een nieuwe keuken? Wensen en ideeën spelen dan al snel door het hoofd maar het concreet invullen van een goed en doordacht keukenplan is beslist geen alledaagse bezigheid. Voor ALL STYLE KEUKENS is dat het wel en dat doen we dan ook met passie. We helpen graag met het uitwerken van uw ideeën en werken dat uit tot een realistisch keukenplan. Ons werkgebied ligt binnen een straal van ca. 20 kilometer rondom Arnhem – Nijmegen. Met een zeer royale en selectieve collectie kwaliteitsmerken leveren wij een hoogwaardig en duurzaam kwaliteitsproduct. Keukens die door onze ervaren en vakkundige montage teams van A tot Z voor u worden gerealiseerd.

Als het keukenontwerp klaar is komt de invulling.

We maken een vervolgafspraak in onze keukenstudio (deze is op afspraak geopend) waar u op overzichtelijke wijze alle keuzes kunt maken voor model, kleur, uitvoering, materiaal en techniek. Daarbij kunt u vanzelfsprekend rekenen op onze hulp bij het maken van de beste keuzes die optimaal invulling geven aan uw wensen.

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Afspraken en een planning maken

Wanneer alle keuzes gemaakt zijn en de begroting compleet is gaan we het uit te voeren werk inplannen en afspreken wat er wel en niet gedaan moet worden. U kunt bij ons niet alleen terecht om een keuken te laten ontwerpen. ALL STYLE KEUKENS kán indien gewenst het gehéle traject voor u verzorgen, niet alleen het plaatsen en kookklaar aansluiten van uw nieuwe keuken, maar ook het slopen en afvoeren van de oude keuken, het aanpassen van het leidingwerk, het maken van een kookgroep, het aanpassen van de installatie of het monteren van een geheel nieuwe moderne meterkast; het weer mooi straks stukadoren van de keukenwanden, het aanbrengen van een verlaagd plafond met verlichting, maar ook cv-werk, tegelwerk en schilderwerk verzorgen wij in het keukentraject voor u. Eén parnter en één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Keukenplan en begroting?

Wilt u uw keukenwensen vakkundig laten realiseren? Wij tekenen er graag voor! Maak een afspraak met ALL STYLE KEUKENS en laat u verrassen.
Bel ons of vul het contactformulier in, dan gaan we er samen voor zitten.