• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Een lange historie in gebruik

Landelijke keukens zijn door de jaren heen altijd populair geweest. In eerste instantie werd een landelijke keuken ingericht op het platteland en was deze bestemd voor intensief gebruik, veel koken en genoeg ruimte biedend om tussen de harde boerenarbeid door een kop thee of koffie te kunnen drinken en snel de maaltijd aan de keukentafel te kunnen nuttigen. Deze keukens werden vervolgens in gebruik genomen door anderen die de charme van de landelijke keuken zeer goed wisten te waarderen. Denkt u maar eens aan de eerste Randstedelingen die tientallen jaren geleden naar Drenthe trokken voor de rust en de ruimte en daarbij de landelijke keuken van het interieur in stand hielden en hooguit moderner maakten. Tegenwoordig is dit type keuken nog steeds immens populair, omdat ze bijdraagt aan de stijl die de bewoners uit willen dragen.

Over onze landelijke keukens

Een landelijke keuken die door ALL STYLE KEUKENS is ontworpen en gerealiseerd, voldoet aan de hoogste verwachtingen van u als klant. We nemen de door u gewenste stijl door en baseren daarop ons ontwerp. Dit bespreken we eerst persoonlijk bij u thuis en pas dan gaan we eventueel naar een showroom om de details van de keuken inrichting te bepalen. Wilt u de volkomen nostalgische inrichting met retro apparatuur?

landelijke keukens

Geen probleem, dit realiseren we voor u. Wilt u een combinatie van nostalgie, maar met strakke moderne apparatuur? Ook dat vormt geen probleem. Immers, wij laten ons volledig leiden door uw wensen en geven een volkomen onafhankelijk advies dat past bij uw wensen, mogelijkheden en budget.

Hierom kiest u voor ALL STYLE KEUKENS

Wij onderscheiden ons met onze dienstverlening voor het midden- en hoger segment door:

  • Het geven van de hoogste prioriteit aan uw wensen en mogelijkheden
  • Een landelijke keuken en veel andere mogelijkheden
  • De beste apparatuur en materialen van A-merken
  • Onafhankelijkheid in advies
  • Vakkundige mensen om ieder deel van het proces in keukens uit te voeren

Neem contact met ons op over landelijke keukens en meer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ALL STYLE KEUKENS? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak om uw wensen bij u thuis te bespreken. U bereikt ons via telefoonnummer 06 – 29 51 27 67. Wij zijn uw specialist in landelijke keukens.

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen