• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Vernieuwen of iets geheel nieuws?

Een moderne keuken is een wens die bij veel mensen op het verlanglijstje staat. Wilt u een moderne variant op het frame en onderdelen van uw huidige keuken? Denk dan eens na over de mogelijkheden om een keukenrenovatie te laten doen door ALL STYLE KEUKENS. De renovatie van uw keuken is een van onze specialiteiten en we zorgen voor een perfect eindresultaat dat volledig voldoet aan uw wensen. Wilt u een van onze moderne keukens kiezen? Maak dan een afspraak met onze adviseur om uw wensen voor de moderne keukenvariant te bespreken. Wij komen in eerste instantie altijd eerst bij u thuis langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken en gaan pas in een later stadium eventueel bij de toonzaal langs om het keukenplan te verfijnen met uw inhoudelijke keuzes.

Over ALL STYLE KEUKENS

ALL STYLE KEUKENS is een gespecialiseerd keukenbedrijf voor keukens vanaf het middensegment. Wij werken met een klein team vanuit Arnhem en komen altijd bij u langs om de wensen en mogelijkheden over moderne en andere keukens te bespreken. Wij leveren voor iedere keuken maatwerk op uw wensen, mogelijkheden en budget. Daarbij zijn we volledig transparant in onze werkwijze: geen kosten achteraf of vreemde aanbiedingen die zogenaamd gratis zijn. Bij ons is geen enkele keuken gratis en ook de apparatuur niet, maar we bieden u wel een scherpe prijs voor de beste apparatuur, keukens van uitstekende kwaliteit en de beste vakmensen om uw keuken te realiseren.

moderne keuken

Een moderne keuken vanaf het middensegment

Onze full-service aanpak geven we op een moderne en praktische manier gestalte. Bij full-service kunt u onder meer denken aan:

  • Het monteren en plaatsen van keukens
  • Aanleggen en omleggen van leidingwerk en elektra
  • Montage en aansluiting van apparatuur
  • Schilderwerk
  • Stuc- en tegelwerk

Ga voor uw moderne keuken ook naar ALL STYLE KEUKENS

Wilt u ook gebruik maken van ons aanbod in moderne keukens of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op in Arnhem op 06 – 29 51 27 67 voor het maken van een afspraak of aanvragen van informatie. U kunt ons ook bereiken door het contactformulier op de website in te vullen met de vraag over uw keuken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. ALL STYLE KEUKENS is uw betere leverancier van de moderne keuken.

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen