• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Er kan weer lekker gekookt worden

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Dan bent u voor de betere kwaliteit keuken bij ALL STYLE KEUKENS aan het juiste adres. Wij leveren en totaalconcept voor nieuwe keukens vanaf het middensegment. Ook voor de keukenrenovatie of een combinatie zit u bij ons goed.

De aanpak van ALL STYLE KEUKENS bij uw nieuwe keuken

Wij komen altijd bij u langs om de situatie met u te bespreken en met eigen ogen uw ideeën en plannen voor de keuken door te nemen. Zo komen we samen op de meest praktische manier tot het beste keukenplan. Hierbij luisteren we goed naar uw wensen en nemen ook de mogelijkheden qua ruimte, opzet en het budget met u door. Hier volgt een basis keukenplan uit, waarmee we verder aan de slag kunnen. Pas nu is een eventueel bezoek aan de showroom aan de orde. Dit doen we opzettelijk pas in deze fase om ervoor te zorgen dat u eerst uw wensen en mogelijkheden in kaart heeft en daarmee minder geneigd bent om te kiezen voor een stijl of een praktische opzet, die naderhand eigenlijk toch minder goed blijkt te zijn. Bij de realisering van het plan houden we u op de hoogte van de voortgang, bewaken de afgesproken tijdlijn en zorgen met onze vakmensen voor een optimaal eindresultaat van uw droomkeuken.

Nieuwe keukens en ander mogelijkheden

Nieuwe keukens zijn onze specialiteit. Toch bieden we naast de mogelijkheden voor de nieuwste keuken met of zonder nieuwe apparatuur ook andere mogelijkheden. We noemen u een aantal voorbeelden:

  • Keukenrenovatie
  • Schilder- en stukadoorswerk in al geplaatste keukens
  • Landelijke keukens volgens maatwerk ontwerp
  • Aanvullingen op het hoogste kwaliteitsniveau
  • Een bestaande keuken ombouwen naar een vernieuwde omgeving

Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en bent u gehecht aan uw oude keukenapparatuur of juist die serie kastjes die u eigenlijk niet achter wilt laten? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken over het omzetten van uw oude objecten naar de nieuwe omgeving.

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Neem contact op met ALL STYLE KEUKENS voor uw nieuwe keuken

Wilt u meer weten over onze aanpak van uw keuken of heeft u vragen over uw situatie en hoe u dit het beste aan zou kunnen pakken? Neem dan contact op met ALL STYLE KEUKENS via telefoonnummer 06 – 29 51 27 67. Wij geven u graag de uitleg die u nodig heeft en plannen, als u dit op prijs stelt, een afspraak met u in. ALL STYLE KEUKENS in Arnhem? Wij zijn uw specialist voor een nieuwe keuken.

nieuwe keuken