Voordelen van de BORA kookplaat met afzuiging

De BORA kookplaat

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe keuken met hoogwaardige kookplaat? De BORA kookplaat met afzuiging is hoe dan ook de beste optie voor in uw keuken. Wij van ALL STYLE KEUKENS vertellen u graag meer over dit systeem, en we zetten de voordelen van de BORA kookplaat met afzuiging voor u op een rijtje.

De werking van het systeem

Kookplaten en afzuigsystemen van het merk BORA vallen onder de beste systemen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn. Niet voor niets hebben ze al meerdere prijzen gewonnen voor hun innovatieve systemen. Het afzuigsysteem werkt op een andere manier dan ‘traditionele’ afzuigkappen. Kookdampen stijgen namelijk maximaal 1 meter per seconde. De afzuiging van BORA bevindt zich echter niet boven de kookplaat, maar daaronder. Met een snelheid van 4 meter per seconde daalt de kookwasem af. Hierdoor worden dampen en geuren direct afgezogen. Hierdoor kookt u net alsof u in de frisse lucht staat!

Voordelen van de BORA kookplaat met afzuiging

Wat zijn nu juist de voordelen van de BORA kookplaat met afzuiging? Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Nare geurtjes zijn verleden tijd
  • De plaat en afzuiging zijn gemakkelijk schoon te houden
  • U heeft geen last van lawaai
  • Omdat er geen lompe afzuigkap hangt heeft u meer vrijheid in het ontwerp
  • Het systeem is duurzaam en energiebesparend

De verschillende modellen

De BORA kookplaat met afzuiging is in verschillende modellen te verkrijgen. Zo heeft u de keuze uit BORA Basic, BORA Classic, BORA Professional en BORA Pure. Basic is het basissysteem van BORA: het kookveld en de afzuiging in een systeem. Het heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met het Classic systeem heeft BORA het efficiënte koken opnieuw uitgevonden. Met dit systeem kan dat op verschillende kookvelden. Professional kenmerkt zich door krachtige kookplaten, en Pure is het personaliseerbare kooksysteem waarmee u uw kookveld helemaal naar wens kunt aanpassen.

Keuken op maat met BORA kooksysteem

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, en wilt u hierin een BORA kookplaat met afzuiging verwerken? Wij van All Style Keukens ontwerpen en plaatsen graag een keuken met dit unieke systeem in uw woning! Neem gerust eens contact met ons op via het contactformulier hier op de site, bel ons via: 06-29512767 of stuur een mail naar: info@allstylekeukens.nl. Met onze maatwerk keukens profiteert u ook van de voordelen van de BORA kookplaat met afzuiging!