• écht 100% maatwerk
  • hoogwaardige keukens
  • één partner voor het volledige traject
  • wij ontzorgen u van A tot Z

Luxe maatwerk keuken in Wageningen

Bent u in Wageningen op zoek naar een aanbieder van exclusieve maatwerk keukens? Schakel dan ALL STYLE KEUKENS in. Wij ontwerpen en installeren high end design keukens. Laat onze specialist uw nieuwe moderne keuken ontwerpen, zodat er een tijdloos en exclusief ontwerp op maat ontstaat. Ook voor de benodigde keukenrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij transformeren uw oude keuken graag in precies die keuken waar u al tijden van droomt. Maak direct een afspraak met ons bij u in Wageningen.

High end design keuken laten ontwerpen in de regio Wageningen

Wij leggen u graag alvast uit hoe wij te werk gaan. Omdat wij maatwerk keukens aanbieden, werken wij uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we voldoende tijd voor u vrijmaken en aandachtig naar uw wensen en eisen luisteren in Wageningen. Al onze ontwerpers zijn zeer gespecialiseerd in het samenstellen van exclusieve design keukens. Deze keukens ogen niet alleen zeer luxe en high end, maar zijn ook nog eens zeer praktisch en duurzaam. U ziet en merkt direct dat over elk detail uitvoerig is nagedacht. Een ander voordeel van onze aanpak, is dat onze moderne keukens worden gemaakt door innovatieve keukenfabrikanten. Zij beperken ons niet in onze creativiteit, maar begrijpen het belang van individueel design.

Voorbeelden van de mogelijkheden in luxe keukens

Full service keukenspecialist regio Wageningen

Waarom het verstandig is ons in te schakelen voor het ontwerpen en installeren van uw gewenste design keuken op maat? Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het produceren van luxe, high end keukens. Wij zijn niet voor niets een full service keukenbedrijf. Hierdoor kunt u ons ook inschakelen voor de keukenrenovatie. Wij verzorgen graag het gehele montage-traject van A tot Z. Wij regelen de sloop en afvoer van uw oude keuken, wij passen indien gewenst het leidingwerk aan en wij zorgen voor de oplevering van uw moderne keuken in Wageningen. Vraag bij onze specialisten een offerte aan voor uw exclusieve, maatwerk keuken. Vervolgens stellen wij graag een fotorealistische 3D weergave plus mini-video van uw design keuken op.

Exclusieve keuken op maat laten ontwerpen

All Style Keukens is een ervaren keukenspecialist. Wanneer u echt iets aparts wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een klassieke of moderne keuken, voor een maatwerk keuken draaien wij onze hand niet om. We richten ons op exclusieve keukens vanaf € 17.500, deze design keukens zijn van hoge kwaliteit.

U kunt bij ons niet alleen uw keuken laten ontwerpen, ook de gehele montage nemen we indien gewenst voor onze rekening. Bent u op zoek naar een mooie high end keuken in de regio Wageningen? Neem dan contact op en maak een afspraak. In onze keukenstudio, te bezoeken op afspraak, kunt u inspiratie opdoen voor uw keuken op maat. Voor luxe keukens vanaf € 17.500 is All Style Keukens uw keukenspecialist! Bel voor meer informatie en het maken van een afspraak met 06 29 51 27 67. U kunt natuurlijk ook het formulier op deze pagina invullen, we nemen dan z.s.m. contact met u op. Wij zijn uw leverancier van maatwerk in keukens in de regio Wageningen.

Wij zijn supertevreden met onze maatwerk keuken en ook over het gehele traject. Goed en creatief meedenken, tijd nemen en in de uitvoering geen steekje laten vallen

casa-beoordelen

Keukenrenovatie Wageningen

We hebben een speciaal renovatie-team gespecialiseerd in het aanpassen en renoveren van bestaande keukens.
Wanneer uw huidige keuken technisch nog in orde is maar u wilt graag wat moderners, luxers of gewoon iets nieuws, dan is keukenrenovatie een goede oplossing.

We verzorgen keukenrenovaties van A tot Z, denk hierbij o.a. aan:

  • Nieuwe fronten voor uw keuken
  • Nieuwe grepen of knoppen
  • Vervangen van aanrechtbladen
  • Monteren van nieuwe inbouwapparaten
  • Uitbreidingen en/of aanpassingen

Keuken laten renoveren in Wageningen? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch via 06 – 29 51 27 67.

Een exclusieve design keuken in Wageningen? Neem contact op

Woont u in Wageningen en bent u benieuwd naar onze high end keukens op maat? Neem contact op en stel samen met ons ook uw unieke, luxe maatwerk keuken samen. Bel 06-29512767 of stuur een e-mail naar info@allstylekeukens.nl. Dan maken wij graag een afspraak met u in Wageningen.